PANDUAN PEMBAYARAN

Sila pilih pakej yang betul ketika membuat pembayaran. 


Pakej Ebook, Video, Facebook Group Support dan Telegram Group Support


Pakej Basic (RM155.90) - Panduan Ebook dan Video, membuat jualan di Shopee, Lazada, 11street. Anda akan mempunyai akses kepada lebih 200+- produk dropship. Tambahan, group support d Facebook dan Telegram. 


Pakej Borong China Online (RM129) - Panduan Membeli di China secara online. Panduan ini memberi kelebihan jika anda ingin membuat jualan di Shopee secara preorder. Panduan adalah dalam bentuk ebook dan video di group support Facebook. 


Pakej Combine (RM270) - Iaitu pakej combine bagi Pakej Basic dan Pakej Borong China Online. Anda akan memperolehi kesemua pakej seperti di atas. 


Bengkel Praktikal


Bengkel Marketplace Sahaja (RM287) - Bengkel ini sesuai bagi mereka yang pertama kali ingin membuat jualan di laman jualan online. Bengkel ini adalah bengkel praktikal yang mana anda akan belajar membuat jualan secara face to face dari '0'. Bengkel akan diadakan pada 8 Dis 18 di Butterworth, Pulau Pinang, 15 Dis 18 di Skudai, Johor dan 22 Dis di Subang Bestari, Selangor.


Bengkel Borong China Online Sahaja (RM197) - Tiada bengkel terdekat.


KAEDAH PEMBAYARAN


Terdapat 2 kaedah pembayaran. 


Perbankan Internet / Mesin Deposit Tunai - Kaedah pembayaran jika anda menggunakan transaksi online atau Mesin Deposit Tunai. Anda perlu mengemukakan bukti pembayaran. 


Perbankan Atas Talian (Billplz) - Kaedah pembayaran menggunakan transaksi online. Anda akan terus di bawa ke laman pembayaran secara online iaitu Maybank2u, Cimbclick dan lain-lain. Bukti pembayaran tidak perlu dikemukakan. Masalah dan Komunikasi
Jika anda mempunyai sebarang masalah berkenaan pembayaran atau lain-lain, sila email kami di alamat email inbox.cxpro@gmail.com'. Insyallah, kami akan bantu anda sebaik mungkin. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Basic (Panduan Marketplace)
Borong China Online
Pakej Combine (Panduan Marketplace + Borong China Online)
Bengkel Marketplace - Penang (8 Dis 2018)
Bengkel Marketplace - Johor (15 Dis 2018)
Bengkel Marketplace - Selangor (22 Dis 2018)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel inbox.cxpro@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaPerwira Skills Sdn Bhd
No. Akaun562759688683
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN